کد خبر:۷۵۱۶۷۰
عیدانه با نماینده‌ها | هاشم زایی:

مجلس در سال جدید برای معیشت گام اساسی بردارد/ لزوم اصلاح مدیریت‌های داخلی و قوانین در این باره

نماینده مردم تهران اعتقاد دارد که مجلس در سال 98 باید گام اساسی برای معیشت مردم  بردارد.

مجلس در سال جدید گام اساسی برای معیشت مردم  بردارد

عبدالرضا هاشم زایی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص مهم ترین اولویت مجلس در سال 98 اظهار داشت: مجلس باید در سال جدید گام اساسی برای معیشت مردم  بردارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بسیاری از مسائل اقتصادی کشور متاثر از سیاست های خارجی و دشمنی هایی است که برخی کشورها از جمله آمریکا با ما دارند، افزود: بنابراین اگر مجلس به طور جدی به این حوزه ورود کند و تعاملات بین المللی را با منطقه و دنیا گسترش و دشمنی ها را کمتر کند، معیشت مردم سروسامان می یابد.

نماینده مردم تهران با تاکید براینکه در حال حاضر همه در جامعه مشکلات معیشتی را مطرح می کنند، خاطرنشان کرد: اصلاح مدیریت های داخلی و قوانین درباره حل مسائل معیشتی مردم نیز مورد بحث است اما باید روابط بین المللی را اصلاح کنیم و یک صدا در سیاست خارجی  مطرح شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار